E-mail küldés

A CRM Guru segítségével Ön névre szóló e-maileket is tud küldeni. Ehhez nem kell mást tennie, mint az alábbi lépéseket betartva elküldeni az első e-mailjét a szoftverből. Jelölje ki, vagy lépjen a Kiválasztott ügyfél (Ctrl+2) fülre a CRM Guruban (mi a Teszt 4 nevű ügyfelet választottuk ki). Nyissa meg az E-mail küldés menüpontot: Hozzon létre, vagy használjon már egy meglévő sablont az e-mail küldéséhez. Beállíthatja a sablon nevét, az e-mail tárgyát, illetve a levél típusát is.
  • Sablon név: érdemes egy olyan nevet adni a sablonnak, amiről Ön egyből tudja, hogy mit tartalmaz. Például: Névnapi köszöntő.
  • E-mail tárgy: az a tárgy, amit lát a felhasználó a levelezőjében.
  • Típus: a levél típusa. A RichText egyszerű szöveget, míg a Html formázható szöveget biztosít.
  • Állomány csatolás: Csatolhatunk állományt a levelünk mellé. Figyelem! Az e-mail küldésének idejét meghosszabbítja a nagyméretű állományok küldése.
Írjuk meg azt a levelet, amit szeretnénk. Ebben az esetben mi ezt írtuk:
Kedves {{Ugyfel.Ugyfel nev}}! Sok boldogságot kívánok! Üdvözlettel: Starsoft
Itt az {{Ugyfel.Ugyfel nev}} egy beszúrható mező. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy a CRM Guru képes olyan adatokat használni, amelyek a különböző ügyfelekhez tartoznak. Ezután már csak a Küldés gombra kell kattintani és a szoftver elküldi a levelet a kiválasztott ügyfélnek. Pár pillanat múlva megjelenik a levél a levelez?ben:
Scroll to top