Általános Szerződési Feltételek

1. A szerződés hatálya, elfogadása és módosítása

1.1. A Starsoft International Kft. felhatalmazza Önt, hogy a szoftvert, annak leírását és tartozékait a szerződésben rögzített számú gépre feltelepíthesse és használhassa.

1.2. Amennyiben Ön más telephelyeken is szeretné használni a szoftvert, akkor a Starsoft International Kft. írásbeli engedélyével kell rendelkeznie.

1.3. Ön jogosult egy példány lemásolására, biztonsági okokból, abban az esetben, ha a másolat tartalmazza az eredeti példány összes szerzői jogait.

1.4. Ön nem fordíthatja vissza, alakíthatja át, adhatja bérbe és nem adhatja el a programot a Starsoft International Kft. írásbeli engedélye nélkül.

1.5. Ha a szerződést módosítani kívánjuk, arról tájékoztatjuk Önt. A belépéssel Ön elfogadja a módosított szerződést.  Módosíthatjuk a jelen szerződés feltételeit, ha:

 • szükségessé teszik az alkalmazandó jogszabályok,
 • műszaki okok miatt van rá szükség,
 • a szoftver és az ellenértéke közötti arány már nem megfelelő,
 • a szoftver működésének lehetővé tétele érdekében van szükség,
 • a felhasználó érdekeit szolgálja.

2. Tartalom

2.1 A jelen szerződés feltételeit sértő tartalmak nem engedélyezettek a szoftverben;

 • Ne használja a szoftvert illegális célra.
 • Ne folytasson semmi olyan tevékenységet, amely sérti a magyarországi jogszabályokat.
 • Ne küldjön levélszemetet, és a fiókjával ne segítsen másoknak levélszemetet küldeni.
 • Ne folytasson másokat megtévesztő vagy félrevezető tevékenységet.
 • Ne folytasson a szoftverre vagy másokra nézve ártalmas tevékenységet.
 • Ne folytasson olyan tevékenységet, amely megsérti mások adatvédelmi jogait.

2.2. NAIH bejelentés: a Starsoft International Kft. nem felel a vele szerződő/szerződött cégek kötelező NAIH bejelentéseiért. Erről további információkat az alábbi oldalakon kaphat:

2.3. NAV bejelentés: a Starsoft International Kft. nem felel a vele szerződő/szerződött cégek kötelező NAV bejelentéseiért. Erről további információkat az alábbi oldalakon kaphat:

3. A felelősség korlátozása

3.1. Habár a szoftvertermék kimerítő tesztelésen esett keresztül, nincs kizárva, hogy néhány hibát rejt magában. (Ha hibát észlelne a programban megköszönnénk, ha értesítene, hiszen mindkettőnk érdeke, hogy Ön egy hibamentes, jól működő szoftvert használhasson.)

3.2. A Starsoft International Kft. nem vállal felelősséget semmiféle kárért (így többek között az üzleti haszon elmaradásából, az üzleti tevékenység félbeszakadásából, az üzleti információk elvesztéséből, vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó kárért sem), amely ennek a  Starsoft International Kft. terméknek a használatából vagy nem használhatóságából ered, még abban az esetben sem, ha Starsoft International Kft.-t tájékoztatták az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségéről.

3.3. A Starsoft International Kft. nem vonható felelősségre semmilyen tartalomért, valamint a felhasználók által végzett tevékenységekért. Az ilyen tartalmak és tevékenységek nem tulajdoníthatók a Starsoft International Kft.-nek, és nem képviselik a Starsoft International Kft. álláspontját.

4. Adatvédelem

4.1. A személyes adatait nem adjuk ki harmadik félnek az Ön beleegyezése nélkül.

4.2. A szoftverhez tartozó adatbázisban tárolt adatokat nem adjuk ki harmadik félnek.

4.3. Ha Ön a szoftverhez tartozó adatbázist nem az általunk biztosított szerveren tárolja, akkor az adatok biztonságáról Önnek kell gondoskodnia. Ebben az esetben a Starsoft International Kft. nem vállal felelősséget:

 • adatvesztésért,
 • adatlopásért,
 • vagy bármilyen nemű adat visszaélésért.

5. Támogatás

5.1. Támogatást kérhet tőlünk e-mailen keresztül is: vagy a kijelölt kapcsolattartó e-mail címén keresztül, vagy az iroda@egyediszoftverek.hu e-mail címre küldve.

5.2. Támogatást kérhet tőlünk telefonon keresztül is: vagy a kijelölt kapcsolattartó telefonszámán keresztül, vagy a 06 70 379 8978-as telefonszámon.

5.3. A Starsoft International Kft. fenntartja a jogot, hogy a támogatásról számlát (először díjbekérő számlát, utána a végszámlát) állítson ki. A díj mértéke 4 600,- Ft + Áfa / megkezdett fél óra.

6. Egyéb rendelkezések

6.1. További feltételeket a Starsoft International Kft. és a Felhasználó/Vásárló/Megbízó által elfogadott és aláírt egyedi szerződés képez.

6.2. A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk, az aktuálisan érvényben lévő változat folyamatosan elérhető a https://crm-program.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek weboldalon, így a Starsoft International Kft. elhárít mindennemű felelősséget és kártérítési igényt, amely a felhasználás feltételeinek nem, vagy hiányos ismeretéből fakad.

 

Elérhetőségeink

Telefonon: 06 70 379 8978

E-mailen: iroda@egyediszoftverek.hu

Székhely: 2517. Kesztölc, Esztergomi utca 89.

Iroda: 2509. Esztergom-Kertváros, Retek utca 1.

Hétfő – Csütörtök: 08:30-16:30 | Péntek: 08:30-13:30

Scroll to top