Projekt program – árajánlat készítő szoftver

A projekt program teljes mértékben átláthatja a cége pénzügyi hatékonyságát, munkatársai munkájának a teljesítményét és hatékonyságát.

Projekt programProjekt program

A projekt program beépül a CRM szoftverbe, melynek ügyfél törzsére és naptár motorjára épül.
Többet szeretne megtudni CRM szoftverünkről? Kattintson ide!

A két szoftver együtt egy olyan hatékony rendszert alkot, mely havi százezreket takaríthat meg a program felhasználójának.

Különböző modulok, melyek a Projekt kezelő programhoz tartoznak

Több felhasználós rendszer, jogosultságokkal – szerepkör és csoport módosítás a projekt szoftverben.

A Crm szoftverben található felhasználó kezelő rendszer módosítása az alábbi módon

  • A felhasználókat előre definiált csoportokba lehet sorolni (pl. belső operatőr, színész, külsős operatőr)
  • Egy felhasználó egyszerre több csoportba is tartozhat

Gyűjtő projekt

A későbbi statisztikáknál lesz szerepe pl. mekkora összeget kaptak a külső operatőrök projektekre 2012-02-13 és 2012-04-16 között.
Ezt a statisztikát (lekérdezést) a program tartalmazza, vagyis adott időintervallum meghatározásával adott alvállalkozó, vagy belsős kolléga felé történt összes kifizetések, az általa elvégzett munkálatok összértéke és ezek különbözete (nyereség), valamint ha van órában megadható munkavégzés típusa, akkor annak összideje.

Termék karbantartás

Ebben a modulban tarthatóak karban a termékek, árakkal együtt.

Egyedi árak a termékekre

Cégenként meg lehet határozni, hogy termék csoportokra és termékekre mekkora engedményt kapjon százalékban és összegben.(az összeg kedvezmény csak a termékekre vonatkozik, míg a százalékos kedvezmény termékekre és termék csoportokra egyaránt)

Státusz karbantartás a projekt programban

Itt lehet felvinni Projekt státuszokat és a hozzájuk tartozó színeket. Egy projekt egyszerre egy státuszba tartozhat. A projekt böngészésben a projekt olyan színnel jelenik meg, mint amilyen státusz színt beállítottak neki.

 

Árajánlat készítés

A projekt program egyik kiemelkedő funkciója az árajánlat készítés. Minden tételt külön tudunk rögzíteni a szoftverben, ezekből akár sablonokat is készíthetünk: így akár pár percre is csökkentethetjük az árajánlataink megírását. De nemcsak árajánlatot, hanem specifikációt és szerződést is tudunk készíteni a rögzített tételekből.

Ha dolgoztunk valamelyik tétellel, akkor azt tudjuk rögzíteni a CRM modulban, így az költségként megjelenik a Projekt programban.

A két szoftver együtt egy olyan hatékony rendszert alkot, mely havi százezreket takaríthat meg a program felhasználójának.

A Projekt program a legmodernebb eszközökkel készült és rengeteg kutatómunka előzte meg a fejlesztését, hogy a leghatékonyabb megoldást kínáljuk a felhasználóinak.

 

További leírás: Projekt kezelő szoftver

Vásárlás: Projekt szoftver CRM-mel

Scroll to top