CRM ügyfélnyilvántartó program – Felhasználók és Jogosultságok

Itt lehet program felhasználókat létrehozni, törölni, jelszót változtatni. A felhasználóknak van egy bejelentkezési nevük – ezt használják bejelentkezéskor – és van egy normál nevük, ezt naplózza a szoftver. Ennek az az oka, hogy például egy hosszú nevet pl. Zohoroszkyné Hotterkruxbauer-Kovács Eufrozina elég körülményes lenne minden alkalommal begépelni. Ezért ilyenkor a felhasználó bejelentkezési neve pl. Euf lesz, felgyorsítva a kezelést, de ennek ellenére a naplózáskor Zohoroszkyné Hotterkruxbauer-Kovács Eufrozina lesz látható. Ügyfélnyilvántartó program jogosultság kezelés  

Hogy hozzon létre egy új felhasználót?

Kattintson a felvitel gombra, hogy az ügyfélnyilvántartó program új sort hozzon létre. Gépeljük be a bejelentkezési nevet, a nevet, majd kattintson a mentés gombra a mentéshez. Tipp: a még el nem mentett adatokat az érvénytelenítés gomb segítségével érvénytelenítheti. A program minden fő modulját engedélyezni, illetve tiltani lehet felhasználói szinten.  

Ügyfélnyilvántartó program jelszó csere ablakJelszavak megváltoztatása az ügyfélnyilvántartó programban

A Beállítások -> Az aktuális felhasználó jelszavának módosítása menüpontban lehet a felhasználóknak a saját jelszavukat megváltoztatni. Meg kell adni a régi jelszót egyszer, és az új jelszót kétszer.
Scroll to top