4 700 Ft96 900 Ft

Projekt szoftver modul

SKU: projekt-szoftver

A Projekt kezelő szoftverrel teljes mértékben átláthatja a cége pénzügyi hatékonyságát, munkatársai munkájának a teljesítményét és hatékonyságát.

A Projekt kezelő szoftver beépül a CRM szoftverbe, melynek ügyfél törzsére és naptár motorjára épül.

Szoftvereink telepítésekor egyszeri költségként kiszámlázásra kerül a telepítési költség (7000 Ft+ÁFA).
Ha már egy meglevő szoftverünkhöz szeretné vásárolni/bérelni az adott szoftvert, akkor a telepítési költséget nem kell kifizetni.

A telepítés a díjbekérő ellenértékének kiegyenlítése (és az összeg megérkezése) után történik egy előre egyeztetett időpontban.

A telepítés időtartama függ attól is, hogy az adatbázis az Ön gépén lesz-e, vagy bérelné tőlünk (3990 Ft+ÁFA / hó).

Érdemes, ha van telepítve az Ön gépén (vagy ahol a szoftvert használnák) az AnyDesk nevű program.
AnyDesk-en keresztül tudunk rácsatlakozni az Ön számítógépére (telepítés, hibajavítás, távmenedzselés, stb.).
Ezt a következő linkre kattintva lehet letölteni: AnyDesk Downloader
Törlés

Leírás

Megrendeléshez kattintson ide:

A Projekt kezelő szoftver segítségével folyamában tudja kezelni az ügyfél eseményeket

 • Ha árajánlatot kér az ügyfél, Ön elkészít egy új projektet, melynek elkészítése néhány másodperc, hála a Duplikálás funkciónak.
 • Az ügyfél kiválasztása után néhány kattintással felviszi a tételeket, melyek között ott vannak az ügyfél által kért dolgok, de azok a tételek is, melyek költségként jelentkeznek a projektben például Árajánlat készítés.
 • A tételek automatikusan felveszik a kiválasztott termék tulajdonságait, de tetszőlegesen át lehet írni őket.
  Képet is lehet rögzíteni a tételhez, mely megjelenik a nyomtatványon.
 • Ekkor már a naptárban fel tud vinni egy eseményt, melyben kiválasztja a jelenlegi projektet és az Árajánlat készítés tételt.
 • Miért jó ez? Mire elkészíti az ajánlatot, a projekt automatikusan kiszámolja, hogy mekkora költség volt Önnek, az árajánlat  készítése. Honnan tudja ezt a program? Munkatársanként fel lehet vinni az órabért. A Vizuális Naptár a háttérben összeköttetésben áll a Projekt Programmal, így akár utólag is módosíthat a naptár bejegyzésben (például megnöveli az intervallumot), mert automatikusan frissítődik és a program percre pontosan kiszámolja a költséget.
 • Egy kattintással létrehozza az Árajánlat fejlécet és kitölti a címet és a lejárati dátumot. Igény szerint fejlécet és láblécet is szerkeszthet. A tételeket nem kell létrehozni az árajánlathoz, hiszen azok – az egyszer már létrehozott – projekt bevétel tételei lesznek, ahol kipipálta, hogy Legyen rajta a nyomtatványon.
  A kis nyomtató ikonra kattintva megtekintheti az árajánlatot, melyet kinyomtathat nyomtatóra, vagy PDF-be. A program automatikusan csoportosítja a tételeket a nyomtatványon és csoportonként összesíti. Például egy árajánlatban külön csoportban lehetnek a munkadíjak és a tételek. Ilyenkor a program külön összesíti a munkadíjakat és a tételeket.

 

Már kész az árajánlat és kiderül, hogy a végösszeg túl kevés, de sok tétel van, hogy egyenként átírogassa az árakat?

Háromféleképpen tud árat növelni:

 1. Tételek árainak növelése százalékosan: minden tétel nettó árát megnöveli egy megadott százalékkal
 2. Fix összeg hozzáadása minden tételhez: a megadott összeget hozzáadja az összes tétel nettó árához
 3. Fix összeg szétosztása a tételek között: a megadott összeget szétosztja egyenlően a tételek között.Ha például 10 tétel van és 4000 Ft-ot ír be, akkor 400 Ft összeggel növeli meg minden tételt. Így el lehet érni, hogy egy nagyobb összeggel megnövelje az árajánlatot úgy, hogy egyenlően szétosztja a tételek között.

 

Különböző beállítások segítenek testre szabni a nyomtatvány kinézetét

 • Nyomtasson végösszesen láblécet?
 • Nyomtasson Csoport fejlécet?
 • Nyomtasson Csoport láblécet?
 • Nyomtasson Csoport nevet?
 • Csoport fejléc minden oldalon?

 

A szerződést az Árajánlathoz hasonlóan néhány kattintással el tudja készíteni.

Megrendelés után tételenként ki tudja osztani a feladatokat különböző kollégáknak. A kollégák, ha elvégezték a feladatot, kipipálják az “Elvégezve” jelölőnégyzetet és rögzítik az elvégzés idejét.

 

Hogy történik a számlázás? Néhány kattintással: a számlázó munkatárs megnyitja a projektet és rákattint a

 • Számla készítés Bevételből (ki nem számlázott tételek)
 • vagy a Számla készítés Bevételből (ki nem számlázott és elvégzett tételek)
 • vagy a Számla készítés Kiadásból (ki nem számlázott tételek) gombokra és a program megnyitja a számlázó ablakot és automatikusan mindent kitölt: az ügyfél adatait és a tételeket is. Ez rengeteg időt takarít meg: a számlázó személy nem kell végig kérdezze a munkatársakat, hogy milyen tételeket számlázhat ki a projektből: csak rákattint a fenti menük valamelyikére és már nyomtatja is a számlát (persze előtte, ha akar még módosíthat pl. az átutalási határidőn)Ha a projekt bármilyen új fázisba került át (például Árajánlatot vár, Árajánlat elküldve, Munka elkezdve, stb.) más színnel jelenik meg a projektek között, így egy pillantással látni lehet, hogy milyen projektek hová tartoznak.

 

Nyomon tudja követni a projekt fizetési részleteit, a számláit stb.

Ha elkészült a projekt, lezárt állapotba teheti, így feleslegesen nem foglalja a helyet (de bármikor visszatehető Aktív állapotra).

Külön projektet nyithat például “Szabadidő” néven, hogy a munkatársai teljes munkaidejéről tiszta képet kapjon. Ilyenkor a projektbe fel lehet vinni olyan tételeket például Reggeli, Ebéd, Cigarettázás, Kávészünet, stb. Szeretné tudni, hogy például havonta mennyi idő megy el cigarettázásra összesen? Ha igen, akkor a Projekt kezelő rendszerünk a megoldás Önnek!

 

Futtatási környezet

A szoftvert Windowsra (Windows XP, 8, 8.1, 10) készítettük, de van lehetőség arra, hogy Macintosh-on is fusson. Ehhez azonban szükséges egy harmadik fél programja is, amivel egy Windows-t tudunk futtatni az Ön Macintosh-án.

Mi ezt teljesen ingyenes beállítjuk Önnek, ha megvásárolja a szoftverünket, vagy legalább 1 éven át bérli.

Natív Mac-es Projekt szoftvert külön, egyedi fejlesztési keretek között készítünk! További információ

 

Egyedi fejlesztések

Egyedi fejlesztést minden olyan ügyfelünknek készítünk, akik rendelkeznek érvényes frissítési díjjal. Ellenkezőesetben az egyedi fejlesztés ajánlatába beleépítjük az aktuális frissítési díjat is – külön, látható tételként és nem rejtett költségként.

 

Frissítés és verziókövetés

Ha vásárolja a szoftvert: a vásárlástól számított egy éven át ingyenes a frissítés! Az egy éven túli frissítés ára az aktuális ár 20%-a.

Bérlés esetén: a bérlés teljes időtartama alatt folyamatos a frissítéssel rendelkezik.

 

Felhős verzió

Ha felhős rendszerben szeretné a szoftvert, akkor annak további havi díja van: 3 990 Ft+Áfa / hó

 • Előnye: az internet segítségével bárhonnan elérheti a szoftver segítségével tárolt adatait.
 • Hátránya: a szoftver sebessége jelentősen függ az Ön internetének sebességétől.

Érdekelhetnek még…