Egyedi CRM szoftver

Egyedi ügyfélnyilvántartó szoftver

Jó lenne egy egyedi CRM szoftver?

      Jó helyen jár!

Annak ellenére, hogy széles közönséget céloztuk meg a CRM Guru szoftverrel, nem biztos, hogy mindenkinek megfelelhet teljes egészében. Viszont egy egyedi CRM szoftverrel már más a helyzet…

egyedi crm szoftver

 

Ezért, ha Önnek vannak új kérései amiket szeretne viszont látni a megvásárolt CRM szoftverében, akkor azokat mi eltudjuk készíteni. Ha a fejlesztési kéréseiről ír egy levelet, akkor arra mi tudunk küldeni egy árajánlatot. Természetesen egyedi kéréseit telefonon is megbeszélhetjük, ha csak informálódni szeretne.

  • Telefonszámunk: +36 70 379 8978
  • E-mail címünk: iroda [kukac] egyediszoftverek [pont] hu

Egyedi CRM szoftver kérését nem csak windowsos környezetben tudjuk megvalósítani!

Egyedi szoftver készítése teljesen az Ön igényeire szabva – úgy, mint egy egyedi szabású öltöny. Csak azt tartalmazza, amit Ön szeretne, és ahogy Ön szeretné. Szoftvereink mellé betanítást is biztosítunk, hogy kényelmesen tudja használni a későbbiekben a vásárolt programot. Személyesen vagy Skype-on keresztül… ez már csak Önön múlik.

A kész CRM szoftverek legtöbbször általános felhasználásra készültek. Lesznek benne olyan részek, melyeket soha nem fog használni, pedig kifizette.
Viszont amire valóban szüksége lenne, azt nem biztos, hogy tudja egy CRM szoftver vagy csak részlegesen.
Rengeteg plusz időt eltölt a felesleges “kattintgatásokkal” és rengeteg plusz időt azoknak az adminisztratív dolgoknak az elvégzésével, amit nem tud a jelenlegi ügyfélnyilvántartó szoftver.

Árajánlat kérését itt is leadhatja, és igényelhet egy kipróbálható verziót a jelenlegi szoftverből

Egyedi CRM szoftver, CRM rendszerek készítését vállaljuk Macintosh-ra is!

A jelenlegi szoftverünket is lehet futtatni Macinthosh-on is. Ehhez mindössze emulátorra van szüksége, amiben a programot futtatja. Ha ez Önnek így nem felel meg, akkor elkészíthetjük Önnek egyedi CRM-es fejlesztés keretében a mac-es változatot.

… a következő gombra kattintva bővebben is tájékozódhat CRM szoftverünkről:

Az egyedi CRM szoftver mellé egy csomagajánlat is érdekelhet

Scroll to top